Toeristische gids voor Costa De La Luz

Costa De Luz, in de volksmond De kust van het licht, is gelegen in de regio Andalusië naar het zuidwestelijke deel van Spanje, en gelegen in het Cadiz en Huelva provincies langs de beroemde Atlantische kust. Costa De Luz heet De kust van het licht op grond van het zonlicht die heel licht is hier en de reflectie op het witte zand maakt het strand nog meer helder. Dit deel van Spanje is nog niet populair is geworden onder bezoekers vanwege vele redenen, maar dit is een prachtige plek en moet ten minste eenmaal worden bezocht door iedereen die is op zoek naar een prachtige vakantie. U vindt er een aantal natuurlijke en mooie reserves hier als Donana dat is het grootste park in de Spaanse alle gelegen langs de schilderachtige kust line.Costa De La Luz is plaats met aantal mooie zandstranden. Het water is hier zeer duidelijk en perfect voor liefhebbers van duiken.

Er zijn vele kleine en fijne duinen als goed, en het zand in het gebied staat bekend als de mooiste en beste op het Iberisch schiereiland regio. Hier vindt u vele toeristische resorts, golf clubs en cursussen, jachthavens en andere vormen van entertainment faciliteiten in de omgeving. Het gebied is ook beroemd voor het behoud van de historische sporen van de verschillende beschavingen die in de regio bestond op de kustlijn. Sporen van Pre-historische tijden worden hier nog te presenteren en onder meer de ruïnes van beschavingen, zoals de Fenicische, Tartessos, Griekse, Moorse en Romeinse. Dit deel van de kustlijn heeft vele natuurlijke hulpbronnen en waarschijnlijk was dit de reden waarom veel mensen uit de oudheid viel dit gebied onder controle te grijpen en deze minerale middelen te gebruiken.

Dit deel van Spanje is wereldberoemd om de beste kwaliteit natuurlijke producten zoals fruit, groenten, zeevruchten en een aantal goede soorten fish.The weer van Costa De La Luz blijft zeer aangenaam gedurende het hele jaar en dit maakt het gebied perfecte plek voor bezoekers in alle seizoenen. De stranden en resorts hebben hier allerlei faciliteiten voor bezoekers, zoals surfen, zeilen, paragliden en andere watersporten activities.The volgende zijn enkele van de beste en meest goed uitgeruste resorts in de provincie Huelva gelegen langs de Huelva stranden en de Portugese grens: Isla Cristina, Isla Canela, spanje vakantiehuizen , La Antilla en Istantilla en de stranden van Cartaya, Nuevo Portil, El Rompido, Matalascanas en Punta Umbria.