Het gezellige en mooie Portugal

In Portugal kun je heel veel activiteiten doen. Er zijn hele mooie strandjes, terrasjes met de lekkerste hapjes en restaurants met heerlijke Portugese menu’s. Portugal is dikbevolkt, met circa 10 miljoen inwoners, waaronder 5 miljoen in de hoofdstad Lissabon. Dit is heel veel, ongeveer 50% van de bevolking leeft dus in de hoofdstad. Je kunt er ook hele veel avontuurlijke activiteiten doen, zoals: snorkelen, duiken en nog veel meer.

Huur de mooiste vakantiehuisjes in Portugal

In Portugal kun je kiezen uit verschillende accommodaties. Een vakantiehuis is daar een van. Een vakantiehuis ziet er heel anders uit dan een hotel. Het lijkt dan ook meer op een huis, dan een hotel. De huizen zien er netjes en schoon uit, als jij er verblijft moet je je eigen rommel wel zelf opruimen. Een huis kan zich in het centrum bevinden, maar ook in een van de buitenwijken. Ouderen kiezen vaak voor een huis in de buitenwijk, omdat het daar rustig is. Jongeren kiezen vaak voor huizen in het centrum, want daar heb je veel uitgaansmogelijkheden.  Ook hoeven ze zich geen zorgen te maken van het verkeer, omdat ze al in het centrum wonen. Er zijn ook vakantievilla’s, dit zijn huizen met luxe faciliteiten. Ook is het huis vaak veel gorter dan gemiddeld. Een voorbeeld van een faciliteit in een vakantie villa kan een zwembad zijn.

Andere activiteiten die men in Portugal kan doen

Naast uit eten gaan en genieten van het lekkere eten kun je ook andere activiteiten doen in Portugal. Je kunt in Portugal duiken en dit wordt heel vaak gedaan. Er zijn professionele duikers die jullie zullen informeren. Wat ook heel populair is, is een boottocht maken. Heel veel toeristen maken een boottocht in Portugal. De boot vaart langs de mooiste plekjes en ook mag je stukjes zwemmen. Er zijn hele mooie grotten en bergen die je vanuit de boot kunt zien. Natuurlijk mag je foto’s en video’s maken, zo kun je dit moment blijven koesteren.