Reizen naar New York

Eén van de mooiste stedentrips die je kan maken zijn de New York reizen. In de Big Apple komen werkelijk alle dromen uit en zodra je er loopt heb je even het idee dat je midden op een filmset loopt. Alles wat je in de films en tv-series gezien hebt lijkt werkelijkheid te worden zodra je deelneemt aan New York reizen. In werkelijkheid lijkt alles nog groter en vooral indrukwekkender. Liefhebbers van de moderne architectuur kunnen uren door de stad wandelen en mode liefhebbers kunnen dagen bezig zijn met shoppen. Hoogtepunten zijn er genoeg tijdens een droomreis naar New York.

Winkelen tijdens New York reizen

New York is één van de grootste modesteden van de wereld en winkelen kan je er als geen ander. Alle grote merkend die ook maar iets in de wereld betekenen hebben hier hun vestiging. Beginnen met winkelen kan natuurlijk in de fifth avenue de bekende winkelstraat van New York. Het is alleen al leuk om de gigantische etalages te bekijken tijdens een wandeling door de stad. Je vindt hier grote warenhuizen en bekende merken. Naast de onbetaalbare merken kom je ook merken als H&M, Tommy Hilfiger en Espirit tegen. Merken waar je vast wel iets kan kopen wat betaalbaar is. Als je klaar bent met deze enorme winkelstraat dan kan je door naar Macy’s het grootste warenhuis ter wereld. Alleen in deze winkel kan je al heel wat uurtjes doorbrengen.

Hoogtepunten tijdens New York reizen

New York reizen zitten natuurlijk boordevol met hoogtepunten. Bezoek eens Time Square overdag en in de avond en laat je vermaken door de duizenden lichtgevende borden met reclames. Rondom Time Square vindt je ook leuke winkeltjes zoals M&M’s world en natuurlijk de toegangsweg tot Broadway. De beroemde straat waar alle grote musicals van de wereld een plekje hebben gevonden. Het is altijd leuk om minimaal één musical gezien te hebben, maar het is wel slim om dit tijdig te regelen. De bekende shows zijn soms wel weken van te voren uitverkocht. Naast Broadway is het een geweldig hoogtepunt om met de boot naar Ellis Island te gaan en hier de Statue of Liberty te bezoeken. Sluit je bezoek af met een bezoek aan de Empire State Building één van de hoogte gebouwen van New York. Met een lift wordt je naar de 86ste verdieping gebracht waar je een prachtig uitzicht hebt op New York.

Op vakantie in New York

New York reizen zijn fascinerend en iedere keer is de stad weer anders en uniek. Tijdens een vakantie kan je iedere dag van de week genieten van het uitgaansleven. New York leeft namelijk 24 uur per dag en je bent geen New Yorker als je niet iedere avond uitgaat. Een avondje stappen kan in een hippe club of tijdens een verblijf in een beroemde Jazz Club. Jazz en New York blijven na al die jaren nog steeds met elkaar verbonden en voor sommige clubs dien je ruim van te voren te reserveren.