Vakanties in Valencia: cultuur, plezier en strand

Aan de kust van de Middelandse zee ligt Valencia. Het is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam, Valencia. Deze stad is bekend door zijn traditie en moderniteit, zijn goede klimaat en uitstekende stranden.

Als u een vakantie zoekt om te kunnen uitrusten, maar u wilt ook de cultuur en omgeving van de stad verkennen als een echte toerist is Valencia een geweldige optie. De appartementen Valencia zijn meest comfortabele opties. U zult heel dichtbij de stranden zijn zoals Playa de las Arenas en Malbarrosa met hun gouden zand en kalme wateren.

Accommodaties Valencia bieden ook de mogelijkheid om de stad te leren kenen. U zou een tour door de oude binnenstad kunnen nemen waar u al de oude gebouwen en monumenten vindt. De Miguelete, de Palacio del Marques de Dos Aguas, de Kathedraal en de Plaza de la Virgen.

In het oude gedeelte, genaamd El Carmen, kunt u uit eten gaan of een drankje en een dansje doen. Het is een buurt met een goede sfeer en waar u al de Mediterrane essentie van de stad kunt vinden. Om het kosmopolitische en moderne van Valencia te zien moet u een bezoek brengen aan ´The City of Arts en Sciences´, wat niet alleen een spectaculaire architecturale museum is, maar ook huizen, een congres en een tentoonstellingshall, een 3D bioscoop en de Oceanografic, het grootste aquarium van Europa. Voor de familie is er ook de Biopark, een park waar u kunt genieten van de fauna en Afrikaanse continent.

Naast relaxen op het strand, kunt ook lopen, wandelen, hartlopen of fietsen in de gedroogte rivier van Turia. Het is omgebouwd tot een schitterend park dat door de stad heen gaat. Het is de long van de stad en de ontmoetingspunt van sport, relaxen, een picknick hebben of spelen met de kinderen.

Bijkomen in Valencia is een plezier, vooral zijn heerlijke keuken uit de hele wereld. Iedereen geniet van zijn heerlijke cuisine. De zeegerechten zijn met vis en zeevruchten, maar het bekendste gerecht is de paella uit de keuken. Drink ook een horcha, een zoet drankje dat is u drinkt met de traditionele fartons.